Alkalmazások

Alkalmazások

Saját vizeletünk használata külsőleg vagy belsőleg, elősegíti vagy megtartja az egészségünket. Nagyon sokféle betegségre gyógyír lehet, pl. az egyszerű megfázásra, torokgyulladásra, bőrproblémára, eltűnnek a forradások, a műtét utáni hegek gyorsabban gyógyulnak. A tbc-től az asztmáig.

A vizeletterápia az egész szervezetet képes befolyásolni. Úgy, hogy megtalálja a hibákat és azt képes kijavítani. Minden információ – még a betegségé is – benne van, még egy cseppben is. Ha ezeket újból bejuttatjuk a szervezetünkbe, újra és újra konfrontálódik az anyaggal addig amíg a betegséget meg nem gyógyítja.

Mindegy, hogy kívülről vagy belülről használjuk, ez tényleg „mindenre” jó. Rövid idő alatt megmutatja jótékony hatását, mindig kéznél van és saját, személyre szabott. Már az első héten jelentkezhetnek annak jelei, hogy elkezdődött a javulás. Persze függ a betegségtől és hogy milyen régóta van panasz. A visszaesés szinte kizárt. Van, hogy egy betegségre kezdi el az ember a terápiát és meggyógyít más betegséget is szinkronba. ( Anyukámnál volt ez tapasztalható. A vérnyomását szerette volna javítani, de közben meggyógyult a hangszála. Amiről ő már le is mondott, hogy valaha is szépen tisztán tud majd énekelni. Betudta korának ezt a problémát. Azóta sem panaszkodik a hangjára.) A jobb és a gyorsabb eredmény eléréséhez ajánlott a böjt, amit sok nyers zöldség elfogyasztásával célszerű kezdeni. A vizelet ilyenkor teljesen semleges és tisztább lesz.

Vizeletünket mi is ellenőrizhetjük. A reggeli középsugárból egy átlátszó fehér üvegbe felfogjuk, láthatjuk a színét, zavaros-e, van-e benne homok, gyulladásos váladék. Színe és a szaga is lehet eltérő a megszokottól. Vesebetegeknél: tömény vizeletszagú, cukorbetegeknél: édeskés acetonos. Máj,vagy epe betegeknél: barna színű. Gondoljunk arra az orvosok is ajánlanak édes, keserű orvosságokat. Nem ellenkezünk, bevesszük.

Ha valaki megelőzés céljából kezdi el a terápiát, néha lehet egy kis szünetet tartani. Mert a szervezet igencsak szeret egyedül,külső segítség nélkül dolgozni, mert tudja mi a feladata. Ha nem tartunk legalább 2-3 hetes szüneteket a szervezet hamar hozzászokik a segítséghez és ellustul. Ha a vesénk jól működik, nem vagyunk betegek, elég ha tudjuk a segítség mindig velünk van.

Testünket egy biokémiai üzemnek lehet tekinteni. Előállít piros vért, fehér anyatejet és sárga vizeletet. Semmi sem felesleges, jól kivan ez „találva”. Megjegyezni kívánom, az anyatej fontosságának nincs reklámja. Nem úgy, mint a gyógyszereknek. Nem kap reklámot a természetes vitaminforrás. Azt, hogy idényszerűen mikor milyen gyümölcsöt fogyasszon az a gyerek. Azt nem sulykolják bele a reklámokon keresztül. Nem magyarázzák el miért kell a szervezetnek a rengeteg vitamin. Csak az a jó amit a gyógyszertárakban lehet kapni, amit a gyógyszerésztől meglehet tudni, és amit az orvosától kell megkérdezni. Ezt már szoptatás közben hallja a gyerek.

Az állatok ösztönösen nem esznek ha betegek. Ilyenkor éheztetik magukat. Ezzel kapcsolatosan láttam felvételeket, milyen ötletesen oldják meg, hogy saját vizeletükhöz hozzájussanak.

Ha nem tudjuk legyőzni az undort, akkor megpróbálhatjuk, hogy hígítjuk a vizeletet teával vagy gyümölcslével. Lényeges megemlítenem még azt is az idősebbek, a tapasztaltabbak azt mondják még hatásosabb a gyógyulás, ha páratlan kortyot iszunk vagy csepegtetünk. Azt nem tudják miért ők is így tanulták. Éhgyomorra a leghatásosabb. Abban is megoszlik a vélemény különböző könyvekben olvasva, hogy hígítva vagy töményen jó. De ha még mindig erősebb az undorérzete, akkor utolsó lehetőségként próbálja meg az esti adaggal kezdeni, mert az tisztább, illetve gyengébb az íze a szaga. Szerintem, ahogy „ jól esik”.

Többféle vizeletet használunk: Reggelit. Pár naposat. Lefagyasztottat. Gyerekeinkét- ha valaki nagyon beteg és alkalmatlan a sajátja – Koncentrátumot.

A reggeli vizelet közép sugarát használjuk, mert ez tartalmazza a legtöbb, legfontosabb információit a szervezetről. Ezt használják ha pontos laboreredményeket akarnak megállapítani. Úgy kell meginni mint a vizet. Egyszerre és nem kortyolgatva. Tény az is, hogy a terápia kb. 150 különböző betegséget gyógyít. Ezt az indiai orvosok több évtizedes tapasztalataik alapján állítják.

Prevencióra:
Szemcseppentővel páratlan cseppeket csepegtetünk a nyelvünk alá és legalább 5-10 percig bent tartjuk. Közben eltereljük figyelmünket valamilyen munkával, hogy ne zavarjon a gondolat sem, hogy mi van a szánkban. Ha ezt kibírtuk, még ki kellene bírni 10-15 percet, hogy ne igyunk, ne együnk semmit. Majd ez után jöhet a fogmosás. Ha erre nincs idő, elég ha csak az első lépést alkalmazzuk. A szervezet azzal az információval is tud dolgozni. Természetesen, ha még annyi időnk sincs, egyáltalán nem érünk rá kora reggel érünk rá kora reggel, este is megcsinálhatjuk a frissel. Ha kisebb betegségről van szó, reggel és este is csöpögtessünk. Természetesen a frisset alkalmazva. Itt nincsenek szigorú szabályok.

Tárolása:
Ha frissen felhasználjuk, jó a fehér átlátszó üveg. Ha pár napos vizeletet kell használnunk, akkor ajánlott a barna színű üveg, textillel lefedni vagy parafa dugóval bedugni.

Melegítése:
Lehetőleg ne közvetlen az edényt melegítsük amiben a vizelet van, hanem gőz fölött.

Párologtatása gáztűzhelyen:
Napi összes vizelet mennyiségét negyedére párologtatjuk. Erre alkalmas lehet bármilyen edény, akár fém is megfelelő. A párologtatás megkezdése előtt jelöljük be az edény oldalán az arányt, meddig töltöttük, mert ez segítséget ad a továbbiakban. Ellenőrzéskor húzzuk le a gázról mert nyugalmi állapotában kell a jelölést nézni, különben a buborékok bezavarnak. Ha tovább csináljuk mint kellene szappan szerű lesz és az már használhatatlan. (ehhez sok tapasztalat kell) Ha van arra lehetőség egy külön kis mellék épületben végezzük el ezt a folyamatot, mert rendkívül erős szaga van. Ha kihűlt zárt üvegbe téve tehetjük a hűtőbe, ahol sokáig eláll. Amikor használjuk, kicsit melegítsük fel, amit mikróba is megtehetünk. Ezt a fajta koncentrátumot igazából azoknak ajánlott akik már jártasak a vizelet terápia alkalmazásában. Amúgy a koncentrátum felgyorsítja a gyógyulási folyamatot. Nagyon jól alkalmazható borogatásoknál, beöntésekre, inni, illetve orrcsöpögtetésre is, stb.

Masszázsnak:
az egész testrészre alkalmazzuk. Ezzel harmonikusan stimuláljuk az összes belső szervet. 30 perc elteltével, szappan használata nélkül alaposan leöblítjük a testünket. Ha ezt a módszert alkalmazzuk, előfordulhat, hogy viszketés jelentkezhet illetve kiütések. Ez a tisztulási folyamatát jelzi. Amennyiben bőrkiütés , pikkelysömör vagy egyéb bőrproblémák jelentkeznek nem szabad masszást alkalmazni csak borogatást. Ebben az esetben 1-2 órát rajtahagyjuk, majd szintén szappan használata nélkül leöblítjük testünket meleg vízzel. A beteg pszichikai állapotát is figyelembe kell venni az alkalmazások során, mert fontos szerepet játszik a megfelelő hatás érdekében.

Ivásra:
A legalkalmasabb ha a reggeli első középsugárból felfogunk egy átlátszó üvegbe, és azt alkalmazzuk. Az elejét és a végét ne. Úgy járjunk el, mint amikor visszük a laboratóriumba. (De ebben az esetben nem kell elmenni, nem kell sorba állnunk. Rengeteg időt megspórolunk.)

Pakolás :
Fájdalom esetén is alkalmazható a test felületén bárhol. Az sem baj, ha egész éjszakára tesszük a borogatást. Az éjszaka nyugalmát azért nem kell megzavarni, hogy cseréljük. A hatás akkor is működik. De ha nappal borogatjuk akkor jó ha kb. fél óránként pótoljuk a nedvességet. Borogatni úgy kell, hogy veszünk egy textil anyagot, ami azért tartja a nedvességet. Ráöntjük a vizeletet, rárakjuk a problémás testrészre, betekerjük. Erre teszünk nejlont, majd száraz ruhával lekötjük.

Bedörzsölést
a talpaknál, fej, arc, ill. nyaki részen használhatjuk. Amennyiben nem bírja, nem esik jól , akkor a borogatás is megfelel.( Van aki azt mondja, hogy gyakran kell cserélni , mert a vizeletben lévő fehérjék hamar bomlanak.) A bedörzsöléssel és a vizeletivással a testet tökéletesen és problémamentesen tápláljuk. Ha pl. kevés a vizelet a bedörzsöléshez, lehet kérni azonos nemű gyermektől, de csak 6 éves korig megfelelő.
Reuma, rák, hajhullás, korpásodás ( heti 1-2 alkalommal hajmosás előtt legalább fél órára teszünk borogatást ) szemölcsök, vesebetegség, keringési zavarok, daganatok, vakbélgyulladás, ízületi fájdalmak, láz, fejfájás ( nyak, fej, arcmasszás), ficam, idegbecsípődés, bármely problémás testrész bedörzsölése.

Csepegtetés:
szembetegségeknél (ha piros, ha váladékos, ha fáradt, a reggeli adagból pár cseppet. Ha kicsit csíp nem baj, az-az elfogyasztott táplálék tartalmától függ) fülbetegségeknél, orrdugulásnál, orr-garat megbetegedéseire ( 5-9 csepp az orrba, vagy mossuk át napi 2-3 alkalommal úgy, hogy tenyerünkből felszippantjuk)

Csepegtetni nyelv alá illetve inni páratlan kortyokat:
reflux, tüdőgyulladás, torokgyulladás, szív és tüdőasztma, tüdőbaj, köhögés, megfázás, allergia, rák, cukorbetegség, vérszegénység, fogyókúra, emésztési rendellenesség, húgyúti betegség( ha nagyon problémás akkor egy gyerek vizeletét használjuk átmenetileg pár napig, majd térjünk át a sajátra, mert abban vannak az információk.), daganatok, szívbántalmak, fülbetegségek, menstruációs zavarok, prosztata problémák, hajhullás, vakbélgyulladás, szürke és zöld hályog( legalább egy hónapig inni), reuma, ízületi gyulladás, szénanátha, láz, fertőző betegségek( nem káros ha isszuk, mert önoltás történik), gyomor problémák, krónikus hasmenés, különböző bélbetegségek, keringési zavarok, érrendszeri zavarok, érelmeszesedés, trombózis, szívinfarktus után is jót tesz.

Öblögetni:
foghúzás után( nem dagad be annyira és hamarabb gyógyul),torokgyulladás( gargarizálni ) mandulagyulladás, ínysorvadás esetén, az egészséges fogak megőrzésére. Naponta többször és pár percig bent tartani.

Borogatni:
tüdőgyulladás, herpesz sebek, zúzott sérülések (vagy naponta többször kenegetni), rovar csípések (naponta többször kenegetni), torokgyulladás ( naponta többször friss vizelettel gargarizálni), arc kozmetika ( lemosáshoz, a bőr puhább, szebb lesz. Pattanásos arcot friss vizelettel lemosni), gombás köröm, berepedt sarok ( bőrpuhításnál reggeli vizelet még melegen), vérzés elállítása, szúrt sebek, égett bőr (napozás után is), fekélyek és égési sebek ( 1-2 órán át tartó borogatás naponta kétszer. A vizelet és a forralt víz aránya egy az egyhez legyen), csipás szem, fáradt szem, fáradtságra( a talp borogatása), öv illetve pikkelysömör (1-2 órát rajtahagyni, majd meleg vízzel szappan nélkül mossuk le), viszketés, aranyér, lábgomba, bőrhiányos sérülések, ízületekre, ficam vagy idegbecsípődésre a napi borogatás, de egész éjszakára is lehet.),vakbélgyulladás, zúzott sebek, láz ( friss vizelettel), vesebetegségek esetén. Ha a belső szervekkel van probléma a test külső területét lehet borogatni. Mindegy, hogy állott vagy friss vizeletet használunk.

Irrigálás:
Húgyúti és hüvelyi betegségek esetén vizelettel történő irrigálás. De alkalmazható még az a megoldás is, ha tampont bemártunk kis időre, és azt helyezzük fel.

Beöntés:
Székrekedésnél ( aranyér) néhány alkalommal legalább 100-150 ml meleg urinával. Az első alkalom itt is 1-1-be hígítás legyen forralt vízzel.

Fürdők:
Ülőfürdő azok számára javasolt akiknek aranyerük van, vagy a nemi szerveikkel van baj. A nap folyamán a középsugárból felfogott vizelet mennyiségét felengedjük annyi meleg vízzel, hogy az elegendő legyen.

Lábfürdő:
Pedig azoknak ajánlott akik a lábujjak közötti kipállással küszködnek. Vagy csúnyán kirepedezett a sarkuk.

Masszás kádban:
Töltsünk a kádba néhány liter forró vizet, ebbe öntsük a hét folyamán összegyűjtött vizeletet. A víz 3-5-se legyen a vizeletnek. Majd ezzel masszírozzuk át magunkat. Ezután burkolózzunk be és pihenjünk addig ameddig csak jólesik. Ez akár 1-2 óra is lehet. Majd ezt követően szappan nélkül öblítsük le magunkat.

Hajhullás: Először friss vizelet használata úgy, hogy alaposan bemasszírozzuk a fejbőrbe, majd legalább ½ órára bekötjük a fejünket nejlonnal. Azután öblíthetjük le sampon használata nélkül. Ezt heti 3-4 alkalommal ismételjük meg. Illetve addig míg az állapot normalizálódik.

Elhízás: Ez esetben, nem mindig a túltáplálkozás az oka. Hanem a belső szervek rossz működése. A koplalás segít, hogy a vér megtisztuljon. A vizelet ez esetben is képes javítani, pótolni a nyomelemek hiányát.

Fülfájás, zúgás, nagyothallás: legalább napi 5 alkalommal páratlan cseppet csepegtetni a fülbe, vattával bedugni és kb. fél órát bent tartani.

Vesebetegségnél, vesemedence gyulladás: kérjenek azonos nemű gyermekektől vizeletet és pár nap múlva át kell térni a sajátra mert abban vannak az információk a betegséggel kapcsolatban.

Polip és daganatos betegségnél: beöntést alkalmazunk.

Reuma: Nagyon hatásos a 12 napi koplalás. Nagyon fontos a napi bedörzsölés az érintett területen. Megengedett a napi egyszeri evés ha valaki nagyon nem bírja a koplalást. Fűszer és alkohol fogyasztása tilos.

Ha kisebb betegségre alkalmazunk akkor reggel és este is jó ha csöpögtetünk. Minél betegebb a szervezet annál erősebb a szervezet reakciója. De arra kell gondolni, hogy a szervezet igen erősen megdolgozik azért, hogy kijavítsa a hibákat. – Mellékhatások nélkül.
Ha baj van, képesek vagyunk legyűrni minden előítéletet csakhogy megmeneküljünk. Már többször hallottunk olyan híreket, hogy voltak akik egy földrengés alkalmával vizeletüket itták amíg ki nem szabadították őket. Több olyan történet is ismert, hogy hajótöröttek is sikeresen túlélték mert megitták a vizeletüket.
A vizelet steril. Csak akkor lesz szennyezett, ha a nemi szervek esetleg nem tiszták, vagy az edény amiben tároltuk. Hiszen tudott dolog, hogy a sebek tisztítására is használják. Azt, hogy milyen az íze, azt akkor tudja meg ha már megkóstolta. Addig ne is mondjon véleményt.
Eddigi tevékenységem során olyan beszámolóval még nem találkoztam, ami arról szólt volna, hogy ettől betegedtek meg, vagy mellékhatásai lettek volna.
Szedjük össze magunkat! Vegyük kezünkbe az „isteni nektárral” telt poharat, ahogy a jógik nevezik. Vegyünk egy mély lélegzetet, és gondoljunk arra, hogy csak jót teszünk egészségünk érdekében. A vizelet fogyasztásába még senki nem halt bele. Ezzel szemben bizony már sokan meggyógyultak. Pár nap után megszokjuk. Ha már nem úgy neveltek, hogy ez természetes legyen, akkor szoktassuk át saját magunkat. Aki rászánja magát, az elfogadja a segítséget.

N. Kiszlenko – az alternatívgyógyászat specialistája úgy véli, hogy a vizeletterápia elképesztő eredmények elérését teszi lehetővé: súlyos műtéteket követően (amikor a szervezet nem reagál a gyógyszerekre) infulenza megelőzésére, felső légúti járványok idejében, a női klimaxot megelőző időszak alatti rendellenességek megelőzésére, a szervezet salakanyagoktól történő megtisztítása során. A vizeletet lehet javasolni rostos izomdaganat, prosztatagyulladás, emlőbántalom gyógyítására, az immunrendszer erősítésére. A vizeletterápia ugyanígy nagyon hatásos eszköz a szervezet optimális hormonszintjének a megelőzésében, mely betegségek esetén és öregkorban a külső elválasztású mirigyek vezetékeinek elzáródásai miatt meggyengül. Ennek megszüntetésére 2 dl terjedelemben a friss reggeli vizeletet kell fogyasztani. Ez a következő megbetegedéseknél eredményez javulást:
dülmirigy jóindulatú daganata, cukorbetegség, ideg – és egyéb betegségek, spontán gennyedző emlőgyulladás( itt borogatás is), mellrák, ciszta a petefészekben, pikkelysömör, székrekedés, stb. Az irodalomban általában nem találhatók meg a csak vizeletivással kezelendő krónikus betegségek gyógyítására vonatkozó leírások. Ezekben az esetekben általában a John Armstrong szerinti vizeletterápia került alkalmazásra: A beteg vizelettel kiegészített böjtkúrát alkalmazott. A modern orvoslás hosszú ideig használt eszközeinek hatástalansága miatt ez egy igen hatékony eszköz a szélsőségesen elhanyagolt betegségeknél.

John Armstrong és S.P.Mitchel könyvei alapján következnek azoknak a betegségeknek a listája, melyekre az említett kúrák hármas együttese révén sikerült eredményesen hatást gyakorolni:

1/ böjt
2/ a nap során kiválasztott összes vizelet elfogyasztása
3/ vizelet felhasználásával végzett masszázs

malária, petefészek gyulladás, szifilisz,tüdőgyulladás, prosztatagyulladás,hepatitisz, tejmirigyrák, leukémia és más daganatos betegségek.
vizelettartási problémák, menstruációs ciklus felbomlása, általános depresszió, elhízás, gyomorhurut, vastagbélgyulladás, vérszegénység, ekcéma, aranyér, diabétesz, vízkór, vesegyulladás, tuberkulózis, reuma,ízületi gyulladás, tüdőasztma, emlékezetvesztés, tüdő, szív, hasnyálmirigy.

A megjelölt betegségek javulásának ideje a betegség súlyosságának mértékétől függ. 10-70 napig tarthat. A gyógyulás folyamata nemcsak azzal ér véget, hogy megszabadulunk a betegségtől, hanem fiatalító hatással is rendelkezik, a szervezet felfrissül.

Most pedig pár szót az ivás technikájáról: A reggeli, 3-4 óra közötti vizeletet kell fogyasztani. Úgy tartják, hogy éjszaka 12 óráig a vizelet az elfogyasztott táplálékból jön, éjfél után az első reggeli étkezésig pedig a betegség vizelete jön. Nekünk a betegségről információval rendelkező vizeletre van szükségünk, tehát ezért kell ezt használnunk.

easy payday loan | online payday loan | payday loans no fax | Cash Now