Tapasztalatok

1996 végén történelmi pillanat volt, mert India adott helyet a világ első vizeletterápia konferenciájának. Habár évezredek óta használják de a múlt század óta homályba veszett. Így talán most visszakerülhet a köztudatba.

Mi is pontosan ez az alternatív gyakorlat ami a saját testnedvünkről szól? Számtalan kérdés fogalmazódik meg az emberben: hogyan működik, működik-e, mit szól ehhez az orvos világ, hogyan segít?

Az embereket könnyen lehet befolyásolni. Rettegnek a betegségektől (gyógyszeripar) az öregedéstől (kozmetikumok). Ezt kihasználva borzasztó sok kísérletet végeznek el, ami rengeteg pénzbe kerül. De nekik megéri. Egyik jobb mint a másik, mondják. Mindig újat és újat dobnak piacra. Mindig a legújabbat vegyük, mert az jobb mint az előző. Gondoljunk csak a tisztító szerekre. Mennyire környezetszennyező. Régen, szinte csak mosószappan volt. Mégis mindenki és minden tiszta volt.

Az árak nőnek, a minőség romlik, a választék túl nagy. Így sok mindent megengedhetnek maguknak azok, akik a piacon bent akarnak maradni mindenáron, nem tisztelve az életet és az egészséget. Nem érdekli őket az sem, hogy embereket etetnek meg mindenféle káros anyagokkal. Az állatokat is mesterségesen tömik mindenféle anyagokkal ami az emberek szervezetébe kerül. Csak a pénz, csak a pénz számít. Az a minden, és mindenki felett!

Az orvostudomány nem változtat azon irányvonalán, mely a tüneti kezelést alkalmaz. (Ha csak a tüneteket kezeljük, ártunk a testnek. Pláne akkor, ha ezt még gyógyszerekkel el is nyomjuk és leterheljük a sok méreganyaggal.) Csak az új gyógyszerekkel kísérleteznek. Közben elfelejtik, nem tanították, direkt figyelmen kívül hagyták, hogy a szervezet önmagát képes gyógyítani. De ezt a folyamatot nem szabad megzavarnunk különböző kémiai anyagokkal. Ami még gondot okoz az- az, hogy nem fektetnek hangsúlyt a megelőzésre. Illetve, igen! Vegyünk be kémiai gyógyszert valami ellen, hogy megelőzzük a bajt. De honnan tudjuk, elkapjuk-e azt a betegséget. Nekünk jó-e az a gyógyszer? Az is lehet, hogy nem azt a betegséget kapjuk el ami ellen beszedtük a tablettákat, vagy megkaptuk az injekciókat.

Az emberek kezdik egyre jobban elveszíteni az orvostudományba vetett hitüket. Illetve inkább nem rohannak rögtön hozzájuk gyógyszert felíratni. Megpróbálnak valamilyen népi gyógymódot alkalmazni. Szerencsére már nem tiltott. Az tény, hogy az orvostudomány nem fogadja el a vizeletterápiát sem. Ennek oka lehet, hogy nem esztétikus, nem egészen bizonyított az, hogyan is működik. Ugyanakkor más országokban még megelőzés céljából is fogyasztják.

Néhány példa erre:

Indiában:
A jógi életformához tartozik a vizelet ivása. Mai napig is alkalmazzák különböző klinikákon. Több könyv említi, hogy Mahatma Gandi is naponta itta a saját vizeletét. Vallásos írásoknál több helyen megemlítik ennek jótékony hatását. Tehenek vizeletét is használják, gyógyszergyártásra és a kozmetikában. Saját vizelet fogyasztásával főleg a súlyosabb, más módszerrel nem gyógyítható betegségeket kezelik. Pl.: tüdőasztma, különös bélbetegségek, illetve ekcéma, különböző gombásodásokra. A vizeletet „isteni nektárnak” nevezik, mely fogyasztása természetfölötti eredményeket produkál, mivel a vérből keletkezik és életerőt ad az embernek. Ők több mint 150 féle betegség gyógyítására használják.

Új Guineaiak: ünnepi alkalmakkor állott vizelettel kenik be magukat.

Afrikai népek: a szemüket is kezelik.

Kínában: A veséket az életenergia legfontosabb raktárának tartják.

Ausztráliában: Általános gyógyszerként fogyasztják. Itt szorosan együtt működik a homeopátiás kezelés a természetgyógyásszal.

Japánban: Az összegyűlt vizeletet régen eladták, kereskedtek vele.

Régi rómaiak: Fogak fertőtlenítésére, ruhák tisztítására. Szinte mindenre használták.

Aztékok: Sebek fertőtlenítésére, bél és gyomorbántalmakra.

Egyiptomiak: Gyógyszerként használták.

Eszkimók: Kívül- belül alkalmazzák ma is.

Görögök: Mai napig is ismert. Rájöttek, hogy rákellenes hatással is bír. Megfigyelték, hogy a vizelet meggátolja a beteg sejtek összekapcsolódását. Ezek alapján gyógyítanak még, májrákot, tüdő, mell, bőr és méhnyak rákot.

Középkorban: Vizelet alapján diagnosztizáltak. Nézték a színét a szagát és volt, hogy bele is ittak az orvosok, hogy megérezzék az ízét. Ami alapján még pontosabban meghatározták a betegségeket. Ma már nem tenné ezt meg senki sem. Még a sajátunkat sem fogadjuk el, hát még a másét! 20 különböző színű vizeletet különböztettek meg. Erről írásos rajzos dokumentumok megtalálhatók.

Első világháború: kanadai katonák akiknek nem volt gázmaszkja, vizelettel átitatott rongyot tartottak az orruk elé. Háborúk idején szinte mindenre használták.

Németországban: kifejezetten erre szakosodott intézmények vannak. Egyes információk szerint több ismert ember kezeltette már magát, ezeken a klinikákon.

Magyarországon: Laktanyákba gyűjtötték. De 1992 környékén gazdasági okokra hivatkozva beszüntették. Kb. 40 évvel ezelőtt terhes nőknek adtak kis kannákat amibe a vizeletüket kellett gyűjteni és bizonyos időnként ezt tőlük összeszedték. Érdekes módon ez akkor természetes volt. Senki meg nem kérdezte miért. Tudomásom van arról, hogy ez idő tájt Kalocsán volt egy kórház ahol egy idős orvos tüdőbetegeket, tüdőrákos embereket gyógyított. Úgy, hogy reggeli alkalmával mindenki megkapta a saját vizeletét kiegészítve kecske tejjel. Amiket a kórház udvarán tartottak elkülönítve. ( Itt kívánom megjegyezni: felvettem a kapcsolatot egy ismerősömön keresztűl akinek irányításával működött a gyár ahova a vizeletek beérkeztek. Időpontot is sikerült megbeszélnünk, de valamiért nem jött össze. Sajnálom nagyon. )

A mesterséges megtermékenyítés hormonkezeléséhez 1950 óta FSH hormont alkalmaztak. Ezt a hormont a változáson túl lévő nők vizeletéből vonták ki és használták fel gyógyszeralapanyagnak. (Évente 50-60 millió liter vizeletet használtak, kb. 200 ezer donor)

A mai felgyorsult világban előbb-utóbb mindenki megtapasztalja a lelki problémákat az általa fejlődött betegségeket. Ez most olyan divatos szó lett: depresszió. Rögtön tudják ez az oka mindennek. Na és persze van sok jó gyógyszer is erre. Na és régen? Nem voltak lelki problémák? Csak most? Akkor mit csináltak, hogy kezelték, mit mondtak az orvosok? Ment valaki is ilyen panasszal az orvosához? Azt sem tudták mi ez ! Nem is volt rá idő! A lelki problémák megoldatlanok maradnak, mert valahogy azt mára el is felejtettük, hogy szinte az a kiinduló pontja mindennek. Kis idő múlva azt vesszük észre, a testben mutatkozik valamilyen betegség. Ekkor jönnek a gyógyszerek amik az adott betegséget megpróbálja meggyógyítani, de persze mellékhatásokkal. A szervezet ekkor elkezdi küzdelmét a betegséggel a gyógyszer utasításait betartva. De ő tudja, hogy nem ott van a baj. Majd a mellékhatásra újabb pirulát kap, amire szintén dolgozni kezd, de már más valamit javítva. Ekkor össze-vissza kezd működni a szervezet, összeomlik majd menni kell a kórházba, és lehet, hogy műtét lesz a vége. Rengeteg más problémák sora halmozódik, és ez így megy tovább, míg a test elfárad és feladja. Véleményem szerint ezeket végig gondolva, túlnyomó részt a sok gyógyszer és annak mellékhatásai az oka a megbetegedéseknek. A kórházakban túlnyomó részt olyan betegeket ápolnak akik a gyógyszerek mellékhatásaként lettek betegek.

Szinte minden pénz elmegy a betegségre, és nem jut az egészségre. A ma orvosai a betegséget tanulják, arra éppen melyik aktuális, legújabb kutatás által kifejlesztett gyógyszert kell szedni. Nem azt, mit kell tennie annak érdekében, hogy sokáig egészséges maradjon. Ha valaki elmenne orvosához azzal, hogy szeretne továbbra is egészséges maradni és ebben segítsen, ige-igen értetlenül nézne. Nem tudna mit kezdeni ezzel a kérdéssel, talán csak annyit, vegyen be nyugtatót. Akkor majd másképp gondolkodik. Tehát a betegségre koncentrálnak és nem az egészségre. De,hogy az a betegség miértalakult ki és mi lehetett a kiváltó ok, az már nem különösen érdekes. Nem garantálják a gyógyulást. Nem veszik figyelembe a mellékhatásokat. Csak a látható testet ismerik, ami érezhető, tapintható. A lélek pedig nem az. Így hát, az nem is lehet beteg. Nagyon a háttérbe helyezik. Természetesen a betegek is így gondolkoznak. Azt hiszik el jobban amit látnak.

Más orvos foglalkozik a testünkkel, más orvos a lelkünkkel. Pedig a kettő szorosan összefügg. A belső szervek megbetegedésének nagy százaléka elfojtott lelki problémákból fakad. A betegek gyógyszerfüggővé válnak. Ezáltal ösztönözve vannak a legújabb pirulák fogyasztására. Élnek a világban nagyon egyszerű, tanulatlan népcsoportok ahol csak a tapasztalatokra tudnak támaszkodni. Igen is, ők tudják, hogy előbb a lélek betegszik meg. Ha a betegség külső formát ölt ott már baj van. Jelzés, vegyük észre valami felborult a test és a lélek között.

Eszembe nem jut a mai orvoslást alábecsülni, sem kritizálni. Nem is tehetem ezt. Sőt!- Elismerem és nagyra becsülöm áldozatkész munkájukat amit nap mint nap végeznek. Nagyszerű eredményeket érnek el. Megakadályoznak sok-sok pusztító járványt, veleszületett betegségeket gyógyítanak, reménytelennek tűnő eseteket oldanak meg. Visszahoznak embereket az életbe. Rengeteg balesetet szenvedett emberen segítenek. Műtétekkel a már kialakult betegség következményeit megszüntetik. Van amikor elkerülhetetlen az ő munkájuk, segítségük- stb., csak azt nem értem , ha sok mindent tudnak gyógyítani, sok-sok féle gyógyszerrel, megannyi betegséget, akkor miért van oly sok beteg? Talán inkább mindenkinek egészségesnek kellene lennie.

Az alternatív gyógyítás ezzel szemben emberközpontú. Természetes anyagokkal dolgozik, olcsóbb és reménykeltőbb. Talán kicsit lassabb a gyógyulás, de mellékhatások nélküli.

Ennél a terápiánál nem lehet anyagi javakról beszélni. Ezzel szemben a gyógyszerkutatásra dollár milliókat költenek, bizony sokszor eredménytelenül. Ahol tudják visszatartják az információkat. Tudomásom szerint, Amerikában nem is lehet interneten keresni ezt a témát. Ezt onnan tudom, mert engem kértek meg, hogy nyomtassak ki angolul pár anyagot ezzel kapcsolatosan. A számítógép segítségével sem kapnak információkat. Nem lehet megnyitni azokat az oldalakat ami e témát érinti. Itt csak azt lehet jól kibeszélni, hogy nem normális aki ilyennel foglalkozik. Netán már ki is próbálta! Na az már egyenesen gusztustalan. A mai ember gondolkodásmódja is átalakult. Csak az lehet jó, ami pénzbe kerül. Igen – igen sok pénzbe. Jó sokat kell érte fizetnie. Azt biztosan sokat kutathatták, sokan dolgozhattak vele. Az csak jó lehet. Minél drágább, annál jobban bízunk benne. Arról hisszük el, hogy használ. Ami ingyen van azzal nem is foglalkozunk. Amiért nem kell elmenni, amiért nem kell sorba állni, aminek nincs reklámja, abban valahogy nem hiszünk. A gyógyszerek reklámjából megtudjuk mire való. De a sok mellékhatásról csak akkor szembesülünk, ha már megvettük és otthon elolvassuk. Családom több tagja is megveszi, mérges,hogy az egész napja ráment a gyógyszer felíratásával, arról nem is szólva mennyibe került. De nyugodt, mert biztonságba érzi magát az által,hogy nála van. Bármikor beveheti,orvosolhatja magát. Igen ám de amikor elolvassa azt a hosszú utasítást, attól ideges lesz és elteszi a többi közé pufogva ezt ő be nem szedi, ha ilyen sok baja lehet tőle. Természetesen kellenek a gyógyszerek. Csak az lenne jó ha előbb megnéznénk lehet-e valami természetes gyógymóddal valahogy segíteni.

Ezt a költségkímélő terápiát nem is kutatják. Elég kevés ember , talán senki nem is jelentkezne kutatási kísérletekre ezzel kapcsolatban. Főleg ha nem is tudnák motiválni anyagiakkal. A ma orvosai egyre többet és többet tudnak meg a szervezet bonyolult működéséről. De csak a szervet kutatják, nem a testet összefüggéseiben. Elvesznek a részletekben.

Vizelettel való gyógyítás valószínűleg eredményesebb volt régen mikor még nem volt szennyezett a levegő, nem voltak tartósítószerek és mesterségesen előállított anyagok az élelmiszerekben. Most sokkal többet kell a szervezetnek dolgoznia, hogy eredményt érjen el.

Éppen ezért úgy gondolom, kicsit eltérő lehet szervezetünk reakciója. Gondolok itt a gyógyszerszedőkre. Ugyanis ők újra visszajuttatják a szervezetükbe annak hatását. Az általam tanulmányozott könyvek is eltérőek, azzal kapcsolatban, hogy lehet-e gyógyszert szedni a vizeletterápia alatt. Mai világban is, csak úgy tudjuk meg, mi a jó, ha kipróbáljuk és tapasztalatot cserélünk, leírjuk. Az lesz a mai kor hagyatéka a következő generációnak.

Németországban – akik elsők a vizeletterápia fogyasztásával – nem tartották be ezzel kapcsolatosan az étkezési előírásokat, amikor a vizeletet fogyasztották és mégis működött. Több esetet is olvastam, hogy a kontroll vizsgálatoknál derült ki, már nincs szükség a gyógyszerre.

Sokan előre mondják rossz az íze, a szaga. Olyankor gondoljunk csak arra, hogy mennyire szeretjük a sajtot, pedig van amelyik kifejezetten büdös. Mégis a szánkba vesszük és jó ízűen elfogyasztjuk. Vagy pl. arra, hogy már mindenki ivott vizeletet. Méghozzá a magzati korban. Zoltán( akit sokat emlegettem, emlegetni fogok) azt mondta mikor legelőszőr megérezte az ízét, déjá vu érzése volt.

A tapasztalat tehát az, hogy ellehet kezdeni a terápiát gyógyszerek mellett és ahogy sűrűsödik a vizelet használata úgy lehet majd csökkenteni a gyógyszereket. Ebben az esetben is hetekről, hónapokról van szó. Ez sem megy egyik napról a másikra. Talán az altató szedésekor fordulhat elő, hogy a reggeli vizeletet kerülni kellene. Mert álmosak leszünk, mivel visszajuttatjuk a gyógyszer hatását. Ebben az esetben a nap további részében bármelyik adagból fogyaszthatunk.

Egyik legszigorúbb feltétel ahhoz, hogy elkezdhessük a terápiát, a máj és bélrendszer megtisztítása. Tudjuk, ha a bélben akadályok vannak akkor a máj méregtelenítő munkája nem funkcionál és valamennyi méreganyag elsősorban a vesékbe és a vérbe jut. Tehát méregtelenítő teákkal lehet kezdeni és felkészülni a vizelet fogyasztására. De ha valaki elég bátor, kész a terápia elfogadására még a teákat sem kell előtte innia. Kezdheti a vizelet fogyasztását, mert ezt a szerepet a vizelet is megteszi. Azért csak óvatosan! Mint mindenben itt is mértéket kell tartani. Ha bizonytalan,ha kételkedő, de használná, keressen szakembert akivel ezt megtudja beszélni. Kevesen, de vannak!

A megszokáshoz kezdésnek javasolnám, hogy először a kezüket kenjék be. – Sokunknak ez vált be. – Jó alaposan bele kell dörzsölni mint a kézkrémet. Úgy kell elképzelni mint mikor a túrót beletesszük a szitába, az nem megy át rajta, segíteni kell átnyomni. Így sokkal hatásosabb. Bő tíz perc elteltével lelehet mosni szappannal vagy a nélkül meleg vízzel. Amúgy a szagot, kis idő után már nem is lehet érezni. Biztos vagyok benne,hogy egy két hét múlva lát majd változásokat. Pl.: kevesebb kézkrémet kell használnia, nem szárad ki a bőr olyan hamar. Bársonyosabb lesz. Az addig bedagadt, igénybe vett kéz nem fáj annyira. Illetve az ízületi problémák is enyhülnek. Ha pozitív változást észlel, biztos tovább fog menni. Mást is kipróbál majd ezzel a terápiával. Hiszen mi is így kezdtük. Menni fog! Csak bátran!

Van olyan megfigyelés is, ha valaki alkalmazza valamely betegségre, szinte észrevétlenül más betegség is javul. Rendeződnek bennük a problémák, megtalálja a harmóniát újra a szervezet. Hiszen, minden mindennel összefügg és összeköttetésben van.

Végeztek azért olyan megfigyeléseket is azzal kapcsolatosan, ha pl. valaki végképp nem tudja leküzdeni az undorát, ellenérzéseit, akkor bejuttatják a vizeletet közvetlen a gyomrába. De sajnos ennek nincs hatása. Tehát mindenképpen érintkezni kell a nyelvünkkel. Csak így van hatása, ahogy azt már évtizedek óta elődeink tették, szájon át. Nehéz ezzel megbarátkozni, de- ez van! Hiába akarjuk másképp csinálni, ami már bevált és jól működik, nem szabad megváltoztatni. Mivel mindenkinek , minden pillanatban változik a vizelet összetétele és személyre szabott, igazán nehéz megállapítani mitől is működik.

Az első napokban előfordulhat gyomorkorgás, híg széklet, de ez pár nap múlva rendeződik és elmúlik. De igen jó hatással bír a szervezetre ha 1-2 napos böjtöt alkalmazunk urinával együtt. Elősegíti a toxikus anyagok gyorsabb kiválasztódását. Mostanra bebizonyosodott, hogy a többszöri rövid böjt hatásosabb a szervezetre mint a hosszabb ideig tartó, amely nagy feszültséget okoz az emberekben.

A vizelet amúgy táplálék is a testnek. Csillapítja az étvágyat is. A böjtkúránál ami vizelettel van kombinálva a szervezet salaktalanodik, tisztul. Minél betegebb az ember annál erősebb a test reakciója. Súlyos betegségeknél ahol szigorú böjt van, amikor hetekig nem lehet enni csak inni, felléphet pszichikus zavar, gyenge depresszió, szívdobogás, láz, rosszullét, fáradság, hasmenés, stb. Ilyenkor a vizelettel való többszöri bedörzsölés elengedhetetlen, feltétlen alkalmazni kell! De idáig ne jussunk el, hogy ezt keljen alkalmazni. Kezdjük el már most, hogy csak megelőzés céljából használjuk. Soha sem késő!!

A terápia során előfordulhat, hogy felszínre kerülnek rejtett, krónikus betegségek, súlyosbodó tünetek is, melyek megingathatják a bizalmat. De tovább kell folytatni, mert ez ebben az esetben normális folyamat, reagálás a szervezet részéről. Ez azt is jelenti, elkezdett dolgozni a szervezet javítja a hibákat. De ez inkább az idősebbekre vonatkozhat, akiknél már több problémát kell helyrehozni.

Nem kell hinni benne, anélkül is működik. Ez a terápia a legolcsóbb gyógyszerünk. Saját magunk gyógyszertára vagyunk. Mi magunk állítjuk elő, saját, személyre szabott, az adott betegségre vonatkozó „gyógyszerünket”. Minden embernek az adott pillanatban olyan a vizelet összetétele ami akkor szükséges lenne a szervezetének. Percre pontosan készen áll az adott probléma megoldására. Pl.: rovarcsípésnél, horzsolásnál, kificamodott testrészünkre is rögtön alkalmazható. Mindig velünk van bárhová is utazunk. Nem mérgező, steril, fájdalomcsökkentő hatással bír. Tudja hol kell segíteni mellékhatások nélkül.

A segítséget mindenki megkapja, csak fel kell ismerni, hogy melyik az. Nem azt mondom, csak ez a jó mindenre. Ez egy másfajta lehetőség, hátha pont ez válik be valakinek. Rengeteg más gyógymód létezik még, de nekem az ekcémámra csak ez vált be. Semmi más nem volt jó. Teljesen másképp gondolkodik az, aki beteg és még mint utolsó lehetőségként ezt a terápiát megpróbálja, mert már más nem maradta számára. Én támogatom és ahogy tudok segítek is.

easy payday loan | online payday loan | payday loans no fax | Cash Now